ΜΙΑ ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗ, ΜΙΑ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΙ 8 ΧΡΟΝΙΑ

Επιτέλους, μετά απο μια απόφαση σε διεθνή οργανισμό (κλικ ΕΔΩ) που δίνει ξανά την δυνατότητα ελεύθερης επιλογής στους επιστήμονες συναδέλφους μας, μια μήνυση απο τον Πρόεδρο της ΕΣΤΙΑ για παράβαση καθήκοντος σε υψηλά ιστάμενους και 8 χρόνια, κάποιοι,  επιδιώκουν να ασκήσουν έλεγχο στα Ιδρυτικά μέλη Επιστημονικής  Ενώσεως, είναι προφανές ότι ονειρεύονται άλλες εποχές και πιστεύουν ότι απευθύνονται σε πρωτοετείς μαθητές.

ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΜΗΝΥΘΕΙ μια φορά  ….και όσοι εμπλακούν καταχρηστικά, παραβιάζοντας την νομοθεσία και το ΣΥΝΤΑΓΜΑ θα έχουν την ίδια τύχη και μάλιστα στα πολιτικά δικαστήρια…και επειδή κάποιοι πιστεύουν ότι έχουν ασυλία, ας μελετήσουν έστω για μια φορά στην ζωή τους….ότι σχετίζεται με την  Ηθική Αυτουργία σε Παράβαση Καθήκοντος (αρ. 46 παρ. 1 σε συνδυασμό με ΠΚ 259 )…είναι η ώρα να ξαγρυπνήσουν πραγματικά και όχι για το θεαθήναι…

Επι 8 χρόνια η ΕΣΤΙΑ, ως άλλος Αχιλλέας τους Τρωαδίτες, προκαλεί τις συλλογικότητες που ενεδρεύουν σε δημόσιες θέσεις και αξιώματα,  να βγουν και να πολεμήσουν, να μας πουν για τον φωτογραφικό νόμο 3257, τις εφημερίες, τις αρχαιότητες και τον διαρκή ευτελισμό της ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΙΔΙΟΤΗΤΟΣ.

ΕΠΙ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΣΙΩΠΗ και ξαφνικά  κάποιοι θυμήθηκαν και εν μέσω κρίσης (ή όχι;;;;) και μετά απο 8 χρόνια, να παρέμβουν στην άσκηση  συνταγματικού δικαιώματος που απορρέει απο το άρθρο 12 του Συντάγματος και μάλιστα τολμούν να ονοματίζουν ως συλλογικότητα μια ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ….ο χαρακτηρισμός επιστρέφεται.

Δεν έχουν ενοχληθεί απο ενώσεις άλλων στρατιωτικών με καθαρό συνδικαλιστικό πνεύμα, δεν τολμούν να ασχοληθούν με τα οργανωμένα δίκτυα φαντάρων εντός των ΕΔ. αυτό που τους ενοχλεί είναι οι ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΙΑΤΡΟΙ.

ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ  ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΤΙ  ΔΕΝ ΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ  ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΕΣ ;;;;;

Είναι τόσο σίγουροι για τον εαυτό τους ότι ζήτησαν άδεια για αυτό;;;;και μιλάμε για συλλογικότητες …..ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ….…..και ας μην αναφερθούμε στις διάφορες ΜΚΟ στις οποίες εδέσμευσαν τις ΕΔ….(θα ακολουθήσει ενδιαφέρον άρθρο)

ΥΓ1. Πέρα απο τον Σασσίτικο χαβαλέ, είναι απαράδεκτο να αφήνονται τα χοτσπότια ακάλυπτα …χωρίς στρατ. ιατρό. ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΕΡΧΕΣΤΕ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΑΣ…(κλικ ΕΔΩ)

ΥΓ2. Υπομονή, τρείς συνάδελφοι, εκ των οποίων οι δύο με δεύτερο πτυχίο, αυτό της νομικής, ετοιμάζουν τα σχετικά και το άρθρο που αφορά της εφημερίες των επιμελητών, Αναπληρωτών Διευθυντών και Διευθυντών (και μην σας μπαίνουν ιδέες….είναι όλοι απόστρατοι, όπως και το ΔΣ της ΕΣΤΙΑ, αλλά όχι απόμαχοι και σίγουρα περισσότερο μάχιμοι απο πολλούς δεξιωσάρχες )

Και επειδή είμεθα λάτρεις του Ομήρου….

Στην εικόνα θέματος, ο γενάρχης μας Αχιλλέας, σέρνει το πτώμα του Έκτορα γύρω απο τα τείχη της Τροίας, αφού πρώτα τον ανάγκασε να βγεί να πολεμήσει…