ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛ.ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ILO (ήρθε το τέλος)

Η ΕΣΤΙΑ κατέθεσε και έλαβε αριθμό πρωτοκόλλου, την επίσημη ενημέρωση στο σεβαστό Ελεγκτικό Συνέδριο για την απόφαση της ILO.

Ακολουθεί η φωτό της επιστολής ενημέρωσης καθώς και οι αριθμοί πρωτοκόλλου ώστε να είναι άπαντες οι συνάδελφοι, σε θέση να το χρησιμοποιήσουν.

Ο Σχολιασμός που ακολουθεί ανήκει στο Γενικό Αρχίατρο εα Τ.Μ. και τον ευχαριστούμε για την παράθεση των απόψεων αλλά και για την υποστήριξη που λαμβάνουμε παρά το γεγονός ότι ο ίδιος δραστηριοποιείται στο εξωτερικό. 

Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι ειδικά στην ΕΣΤΙΑ ανήκουν οι καλύτερων  αυτών οι οποίοι για τον σκοπό της εθνικής αποστολής των ΕΔ, απεδέχθησαν να τοποθετηθούν στα αριστερά των Ακαδημαϊκώς και όχι μόνον, κατωτέρων τους. Αυτό αντί να αποτελέσει σημείο επαίνου, ιστορικά απετέλεσε αφορμή ικανοποιήσεως αρχομανών παθογενειών, που φυσικά  δεν λείπουν απο κανένα σύνολο και στην συνέχεια ευκαιρία για νομιμοφανείς ρυθμίσεις που δεν περιποιούν την Ομηρική τιμή όπως αποδίδεται αυτή εις την Ιλιάδα για τον πολεμιστή ιατρό Μαχάωνα και όλα αυτά καθ υπερβολή.

Σε αυτό συνετέλεσε και η φυσική μικρότης πολλών συναδέλφων, τα αποτελέσματα της οποίας βιώνουν οι νεαροί στρατ. ιατροί απο το 2004 τουλάχιστον, εως τώρα. Αρκεί να επισημάνουμε ότι με αποφοιτήριο Λυκείου γίνεσαι εως και Πλοίαρχος ( συνταγματάρχης  και τα αντίστοιχα), ενώ με πτυχίο Ιατρικής , ανευ ειδικότητος, παραμένεις εφ όρου ζωής Υποπλοίαρχος (Λοχαγός).

Ο μισανθρωπισμός και η μικροπρέπεια ήθελαν τον ιατρό όχι μόνον σε κατώτερη θέση υπηρέτου με την κακή έννοια, αλλά και δια των νόμων και των παράλογων οικονομικών καταλογισμών, δεσμώτη.

Την ίδια στιγμή το πάρτυ συνεχιζόταν για όσους είχαν και έχουν μετατρέψει επι χρόνια το Δημόσιο σε μια μηχανή ΑΝΤΙΠΑΡΑΓΩΓΙΚΏΝ μισθών, επιδομάτων και συντάξεων….

Ακόμα και επίδομα γυμναστικής υπάρχει και για  εξτρίμ σπορ, ενω περιφρονείται η προσπάθεια για τον πάσχοντα με την άρνηση αποζημίωσης των εφημεριών.

Είμαστε σίγουροι ότι τα χρήματα που εξοικονομούνται απο την εργασία μας, γίνονται αποζημιώσεις εξωτερικού για αυτούς που απουσία πολέμου και σε περίοδο μακράς ειρήνης, περιδιαβαίνουν τις πρωτεύουσες του κόσμου σε ρόλο ένστολου διπλωμάτη.

Δεν θα αναφερθούμε εδώ στις νοσοκόμες που πριν μερικά χρόνια ούτε το φαντάζονταν ότι θα κυκλοφορούσαν, εκτός νοσοκομείων, σε υπουργικούς διαδρόμους ως ανώτατοι αξκοί και μάλιστα ανακληθείσες απο την εφεδρεία, ώστε εν καιρώ εθνικής πενίας, να εισπράττουν αντί συντάξεως, υπέρογκους μισθούς άνευ των κρατήσεων. Είναι και αυτό αποτέλεσμα της ανυπαρξίας άμιλλας και της καταβαράθρωσης της Αριστείας.

Η αυθαίρετος υπαγωγή μας σε ένα τόσο άδικο σύστημα, εχθρικό προς την ΑΡΙΣΤΕΙΑ, τελείωσε σήμερα. 

Ο νέος στρατ. ιατρός θα μπορεί να απαιτήσει τον σεβασμό που του αξίζει αφού θα είναι σε θέση να ορίζει την επαγγελματική του πορεία χωρίς τους εκβιασμούς των καταλογισμών.

Ο Αγώνας που η ΕΝΩΣΗ έδωσε, στοίχισε και στοιχίζει πολλές ειδικές συμπεριφορές, όχι ευχάριστες για τα μέλη μας, που ωστόσο αν κρίνουμε απο την αφετηρία και τους ηθικούς αυτουργούς και όσους κρύβονται πίσω απο αυτές, τοποθετούνται στην κατηγορία της κωμωδίας.

Παρά το γεγονός της δικαίωσης, επειδή γνωρίζουμε τα του κράτους, που παρά τους τόσους έγκριτους σε κάθε τομέα…τείνει να καταστραφεί, επισημαίνουμε προς κάθε ενδιαφερόμενο, ότι είμαστε ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΘΕΝΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΟΝ ΙΔΙΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΚΛΗΡΟΤΕΡΟ ΑΓΩΝΑ.

 

 ΤΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑ ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΣ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΕΩΣ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ

Ευχαριστούμε τους απόστρατους συναδέλφους που είχαν την δύναμη να θέλουν να αντιληφθούν, αυτό που καταλάβαμε και εμείς πριν απο 7 χρόνια.

Ευχαριστούμε τους απλούς επιστήμονες που δεν είναι στρατ. ιατροί αλλά αποτελούν ένα μεγάλο υποστηρικτικό κομμάτι της ΕΝΩΣΕΩΣ.

Ευχαριστούμε τους λόγω νοητικής ένδειας, κακούς εχθρούς του καλού και αγαθού της προσπάθειάς μας, όλους αυτούς που με ποταπό τρόπο επεχείρησαν  να μας βλάψουν και που χωρίς τις πράξεις τους, δεν θα ξεκινούσε ο αγώνας της ΕΣΤΙΑ που έφτασε μέχρι το ILO, εκεί που καμμία άλλη επιστημονική ένωση δεν πήγε.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤ. ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΣΤΙΑ

Στην εικόνα θέματος η κοπή δια του ξίφους του Γόρδιου Δεσμού απο τον Αιακίδη Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ…διότι ότι δεν λύεται…ΚΟΒΕΤΑΙ

 

 

 

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

Comments are closed.