ΖΗΤΟΥΝ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΗΣ ΕΣΔΑ…ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ …

Για πρώτη φορά η ελλαδική γραφειοκρατία, η ίδια που εθέσπισε το έμεσμα του 3257/2004, προκειμένου να κάνει το χατήρι ενός δήθεν συνταγματολόγου, μιας ΜΚΟ  και του προστατευόμενου τους, ζητά απο συνάδελφο που έχει φτάσει στο Ευρωπαικό δικαστήριο….ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ.

Είναι τέτοια η αλαζονεία των ανάλγητων γραφειοκρατών, που αμοίβονται παχυλά με τα χρήματα των εφημεριών μας, τα οποία μας στερούν, ώστε του δίνουν τα έξοδα απλά για να αποσυρθή, φανταστείτε ποια είναι η εικόνα που οι παλαιότεροι των συναδέλφων, που αυτούς τους σπούδασαν, έχουν περάσει στη συλλογική συνείδηση ….Είναι η εικόνα του τελευταίου τροχού της αμάξης, έτσι μας αντιμετώπιζαν. Είναι φανερό πως κατά πάσα πιθανότητα οι μανδαρίνοι που χρησιμοποιούν τις κρατικές δομές …θα χάσουν επιβαρύνοντας με μια ακόμη ήττα την Ελλάδα και όλα αυτά για τα πολιτικά παιχνιδάκια, που μια νοσοκόμα της κακιάς ώρας, κάποιοι άκαπνοι δήθεν καπεταναίοι, κάποιοι διεφθαρμένοι απο αυτούς που πάντα υπάρχουν σε υψηλές θέσεις, παρέα με ηλίθιους πολιτικούς, έπαιζαν.

ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ

Η ΕΣΤΙΑ μαζί με τον συνάδελφο έχουν αναθέσει την υπόθεση σε ειδικό – καθηγητή του Πανεπιστημίου Αθηνών και όχι σε αυτούς που κρύβονταν όπισθεν του 3257, όπως έπραξε βλακωδώς άλλος συναδελφός μας χωρίς να μας συμβουλευτεί.

Πιστεύουμε ότι  θα προηγηθή η αναμενόμενη επίσημη απόφαση του  ILO, η οποία θα βάλει φωτιά στο σαθρό και διεφθαρμένο οικοδόμημα του 3257.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ…ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ

Η ΕΣΤΙΑ προτίθεται να εκδόσει ειδική αριθμημένη έκδοση όλου του ιστορικού της υπόθεσης και είμαστε υπερήφανοι που γράφουμε τον επίλογο μιας αθλιότητος.

Περισσότερα θα έχουμε την ευκαιρία να πούμε στην συγκέντρωσή μας στις 12 Οκτ και ώρα 11πμ στον Ιατρικό σύλλογο Αθηνών.

Εννοείται οτι οι υπεύθυνοι θα λογοδοτήσουν με νόμιμο και δίκαιο τρόπο, ακόμα και αν αυτό θα είναι το τελευταίο πράγμα που θα κάνουν πριν εγκαταλείψουν τον μάταιο τούτο κόσμο…..Δεν μας ενόχλεί , ούτε θα προκαλέσει οίκτο έστω και αν αφήσουν την τελευταία τους πνοή μέσα στην αίθουσα των δικαστηρίων.