Τραγέλαφος με τα Στρατ. Νοσοκομεία και το ΥΠΕΘΑ

 

Μοιράζουν κλίνες και στρατιωτικά νοσοκομεία εκτός ΕΔ με ΚΥΑ που υπογράφουν όλοι οι άλλοι εκτός απο τον ομολογουμένως μη οριακά, αλλά ολοκληρωτικά εξαίρετο Νικολή (παίζει να είναι και ο καλυτερότερος Υπουργός μετά φυσικά τον αείμνηστο Ευάγγελο Αβέρωφ).

Διαβάστε όλη την ΚΥΑ …ΕΔΩ

Και όλο το άρθρο που περιγράφει τον τραγέλαφο…ΕΔΩ

Τέτοια περιφρόνηση δεν ξανάζησε το ΥΠΕΘΑ…

Τις πταίει;;;; ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ Ο ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ

Φταίνε οι επιτελείς του που δεν είναι οριακά εξαίρετοι;;; (ή είναι;;;;) και δεν είναι και πέπονες;;;

Φταίει ότι οι δύο υπουργοί που μοιράζονται τα ιμάτια του υγειονομικού δεν τον υπολογίζουν…;;;

Φταίει ότι δεν τον υπολογίζει ο Κυριάκος που το βιογραφικό του είναι…κορυφαίο;;;

Όπως και να έχει τα πλήγματα είναι διαρκή…καταγράφονται και θα αποτελέσουν και μέρος ειδικής ημερίδας της ΕΣΤΙΑ, η οποία στα πλαίσια της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης, εκτός απο το σεμινάριο χειρουργικής πολέμου, θα διοργανώσει και ημερίδες μαθημάτων διοικητικού δικαίου για τα στελέχη του υπουργείου…

Εννοείται ότι λόγω της ιστορίας του Β κλάδου του ΠΝ…θα προηγηθούν και θα προτιμηθούν για συμμετοχή, οι υπηρετήσαντες εκεί.

Στην εικόνα θέματος φανταστικός τραγέλαφος με τα χαρακτηριστικά Κέρατα

Ο Τραγέλφος είναι υβρίδιον…δηλαδή αποτέλεσμα ύβρεως προς τον Δια…δηλαδή την τάξη και την αρμονία…αλλά τι σχέση μπορεί αυτό να έχει με τον εκάστοτε Νικολάκη και το εν λόγω Υπουργείο και το υγειονομικό εν γένει;;; ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΜΜΙΑ…απλά μια σκέψη κάναμε.

Ως ειδικοί επιστήμονες κάνουμε και μια δεύτερη σκέψη, να ελέγχονται όσοι αναλαμβάνουν επιτελικές θέσεις και θέσεις ανωτάτων, τόσο απο πλευράς Ψυχικής Υγείας, κάτι το οποίο …παραδόξως σταματά απο τον βαθμό του Συνταγματάρχη και πάνω, όσο και απο πλευράς δείκτου νοημοσύνης με βάση κάποια στάνταρς..

Διαπιστώνουμε βέβαια έναν δισταγμό για την εισαγωγή τέτοιου τέστ, όπως προαναφέραμε , απο μια βαθμίδα και πάνω…αλλά οι κανονισμοί μπορούν να αλλάξουν και έτσι όλοι οι αξκοί, ανεξαρτήτως βαθμού να περνάν απο ετήσιο Υγειονομικό Έλεγχο ώστε να διασφαλιστεί ακόμα περισσότερο το αξιόμαχο. Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι είμαστε ο μοναδικός στρατός στον κόσμο, που έχει ανώτατους κοντά στην ηλικία των 65…και στα πρόθυρα, εμφραγμάτων,  εγκεφαλικών και νόσου alzheimer

Όπως και να έχει θα είναι για το καλό των ΕΔ απλά χρειάζεται κάποιος να έχει το θάρρος και να δώσει και το παράδειγμα…διότι πάντα με το παράδειγμα λειτουργούμε στις Ελληνικές Ε.Δ.

Ας δώσει λοιπόν το παράδειγμα πρώτος ο Υπουργός, ο όποιος Υπουργός, όταν θα ληφθεί η ιστορική αυτή απόφαση, που θα επιτρέπει στην επιστήμη να κάνει την δουλειά της χωρίς διακρίσεις…Είμαστε σίγουροι ότι αν το σκορ του δεν είναι ΑΡΙΣΤΟ…θα είναι τουλάχιστον ΟΡΙΑΚΑ ΕΞΑΙΡΕΤΟ όπως και πολλών εξ όσων τον περιστοιχίζουν και αρκετό για την στελέχωση θέσεων που απαιτούν εξαίρετα προσόντα, όπως θα έλεγε και το πχ…ΑΝΣ στις μνημειώδεις και ιστορικές αποφάσεις και κρίσεις του, οι οποίες συντόμως θα αποτελέσουν και στοιχείο μελέτης για την ….ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΗΝΩΝ….μη πούμε και άλλων Ιδρυμάτων….

Η ΕΣΤΙΑ ως επίσημη προσκεκλημένη στο Παγκόσμιο Συνέδριο Στρατιωτικών Ιατρών, που θα γίνει στο ΟΣΛΟ σε 3 χρόνια, θα έχει έτοιμη την πρόταση, η οποία ήδη εφαρμόζεται σε άλλα κράτη…τα όποια έτσι γλυτώνουν και τους τραγέλαφους.