ΤΟ ΦΕΚ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟΤΑΤΟ

Η ΕΣΤΙΑ έχει μελετήσει σε βάθος το πως κινούνται οι επαγγελματίες και το βάθος αυτό χρονικά φτάνει και στον 3257/2004, ο οποίος είναι φωτογραφικότατος και ορίζει φωτογραφικότατα, ότι απο τον βαθμό του Συνταγματάρχη και άνω, τα όρια ηλικίας, φωτογραφικά και μόνον, αυξάνονται για τους ιατρούς, οδ , κτην. νοσ. φαρμ. κατά 5 έτη.

Αυτό επιτρέπει στους επαγγελματίες μας να παραμείνουν στην πηγή του επαγγέλματος τουλάχιστον μέχρι τα 63 τους έτη, ομιλούμε για ΕΔ παππούδων.

Ποιος αμφιβάλει ότι αυτό συμβαίνει επειδή θέλουν ….ανιδιοτελώς, να …..προσφέρουν;;;

Το ΦΕΚ της τελευταίας στιγμής της 5/7/2019, είναι η συνέχεια της φωτογραφικής μόχλευσης των ορίων ηλικίας και όπου μόχλευση για να μην ψάχνετε στα λεξικά, σημαίνει….κομπίνα. Λίγο πριν πέσει η προηγούμενη κυβέρνηση, άφησε την κακή πινελιά της στην επόμενη, με την ελπίδα, ότι θα περάσει απαρατήρητο και αν εντοπιστεί, για λόγους πολιτικής αβρότητος, θα αποσιωπηθεί…

Αυτό συμβαίνει ώστε κάποιοι να μην συνεχίσουν στα τελευταία χρόνια της ζωής τους, θα το πούμε ευγενικά, με τον απογαλακτισμό τους απο τα στρατ. νοσοκομεία, τα οποία, λόγω του είναι ελεύθεροι επαγγελματίες, συνδέονται με την ιδιωτική τους εργασία πελατειακώς.

ΠΟΣΟ ΑΠΛΟΥΣΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ;

Όλο αυτό, ταυτόχρονα, στραγγαλίζει επιστημονικά και βαθμολογικά το μεγάλο σύνολο των νέων στρατ. ιατρών οι οποίοι σιγά σιγά αντιλαμβάνονται ται τι συμβαίνει και αναζητούν τρόπο να φύγουν, αφού μέλλον δεν υπάρχει, αλλά και για λόγους αξιοπρέπειας, αφού τους προσπερνούν στην επετηρίδα ΟΛΟΙ ακόμα και οι υπαξ, ακόμα και οι Αξκοί απο ΕΠΟΠ .

Ταυτόχρονα οι ΔΥΓ, που αποτελούνται απο τους υπερήλικες που ευνοούνται, για να μην φανούν τα κενά, προσλαμβάνουν επίκουρους πολίτες ιατρούς…..για να συνεχιστεί ο κύκλος και μειώνουν τον αριθμό των εισακτέων στην ΣΣΑΣ….έτσι ώστε οι ίδιοι να εμφανίζονται τεχνητά αναγκαίοι και ότι άνευ αυτών …ουδέν.

Η ΕΝΩΣΗ, ήδη έχει  ξεκινήσει κύκλο επαφών, όπου θα εκθέσει το πρόβλημα, διότι όπως πάντα, απο τα υψηλά κλιμάκια ηγεσίας, δηλαδή απο τις θεσεις των χειριστών, απουσιάζουν οι ιατροί, αφού άλλωστε παράγουν στα νοσοκομεία, εν αντιθέσει με τις λοιπές ειδικότητες που περισσεύουν, έτσι λόγω έλλειψης εκπροσώπων στα επιτελεία είμαστε αναγκασμένοι να αναλάβουμε πρωτοβουλίες, που θα κλειδώσουν με το αποτέλεσμα που θα επιβάλει τις εξελίξεις λόγω της προσφυγής μας στο  ILO  κλικ ΕΔΩ

Ο ΑΓΩΝ ΜΑΣ είναι ΔΙΚΑΙΟΣ , ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗΣ  και ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΔ, διότι οι μοχλεύοντες καταστάσεις με νόμους απάτη και μεθοδεύσεις, φύσει αντίκεινται στην ΜΑΧΗΤΙΚΗ ΟΥΣΙΑ και στο ΠΝΕΥΜΑ της ΑΡΕΤΗΣ  των ΕΔ και για αυτό μετά απο 6 έτη, ότι αρχίσαμε θα το τελειώσουμε.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΠΛΟΚΗ, ΤΟ ΨΕΥΔΟΣ ΑΠΛΟ  ΚΑΙ ΕΥΠΕΠΤΟ, ΚΑΤΑΠΙΝΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ…αλλά έχει και κοντά ποδάρια.

ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ

(Σύντομα και για τον 3257/2004 και το παρασκήνιο ….εως και ΜΚΟ έπαιξαν με την σταδιοδρομία των στρατ. ιατρών)

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΥΠΙΑΤΡΟΥΣ , ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΥΣ και ΑΝΘΥΠΟΣΜΗΝΑΓΟΥΣ ΙΑΤΡΟΥΣ, να πυκνώσουν τις τάξεις της ΕΣΤΙΑ η οποία για τους έντιμους στρατ. ιατρούς, αποτελεί την μήτρα του μέλλοντός τους.

Τηλ ενημέρωσης και εγγραφών 6906608185

email: [email protected]