ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΣΤΡΑΤ. ΙΑΤΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΦΥΛΛΟ ΠΟΡΕΙΑΣ ΣΕ ΧΟΤΣΠΟΤΙΑ

Κάποιοι άλλοι με φύλλο πορείας για  ένα παράλληλο σύμπαν στο Λουξεμβούργο και παρά τις οικονομικές δυσκολίες της χώρας, που ποτέ δεν πεθαίνει, ξεδιπλώνουν τις επιστημονικές, ακαδημαικές και πνευματικές τους χάρες και  αρτιότητες με έναν εξαίρετο τρόπο.

O Πρέσβυς της Ελλάδος στο Λουξεμβούργο, κ. ‘Αγγελος Υψηλάντης δέχθηκε στις 11 Σεπτεμβρίου 2020, σε εθιμοτυπική επίσκεψη, αντιπροσωπεία των Ελλήνων Συνδέσμων στην NSPA.

Βάλτε πλάτη, όπως λέει και συνάδελφος του ΠΝ στην 7η δεκαετία της εφηβείας του.

Είναι για καλό σκοπό

Για να μην ξεχάσουν κάποιοι τι ακριβώς σημαίνει στρατός και με την ευκαιρία των όσων συμβαίνουν στο αδελφό έθνος των Αρμενίων, παραθέτουμε το βίντεο

Μετά από ολονύχτια μάχη, Αρμένιος στρατιώτης που επιβίωσε υπερασπιζόμενος το φυλάκιό του, αναφέρεται δίπλα στους νεκρούς συμπολεμιστές του σε αξιωματικό που ήρθε προς ενίσχυση του φυλακίου του. Ο αξιωματικός αγκαλιάζει τον δακρυσμένο στρατιώτη που βγήκε νικητής..

Εδώ πάντως έχουμε κάτι περίεργους τύπους στα χοτσπότια, που λειτουργούν ως σερίφηδες και παρενοχλούν τους συναδέλφους μας…και για τους οποίους η ιστορία κρατά μια θέση….στον πάτο της κάτω κάτω