Στην εξέλιξη αναθεώρηση ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ: Στρατιωτικοί ΔΙΚΑΣΤΕΣ εξομοίωση (=ΑΥΞΗΣΗ) μισθολογική & λειτουργική με τακτικούς Δικαστές ..

  • Στρατιωτικοί ΔΙΚΑΣΤΕΣ εξομοίωση (=ΑΥΞΗΣΗ) μισθολογική & λειτουργική με τακτικούς Δικαστές ..
  • Στρατιωτικοί ΙΑΤΡΟΙ γιατί όχι εξομοίωση μισθολογική (& λειτουργική) με πολίτες Ιατρούς;;;
(ΑΠΟΡΙΑ: αν απαιτείται τώρα συνταγματική ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ της ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ της Δικαστικής Στρατιωτικής εξουσίας ΥΠΟΝΟΕΙ & ΣΗΜΑΙΝΕΙ
– πως ΔΕΝ είναι τώρα ΑΝΕΡΞΑΤΗΤΗ;;;
– άρα τώρα και πριν είναι ΕΞΑΡΤΩΜΕΝΗ;;;; και από ποιον να εξαρτάται=επηρεάζεται άραγε);;;
 
Αναθέωρηση ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ: ευρεία συναινετική πλειοψηφία καταγράφηκε στην Επιτροπή Αναθεώρησης του Συντάγματος, στην 6η θεματική ενότητα, που αφορούσε το άρθρο 96 και τη πρόταση της ΝΔ για την εξομοίωση των Στρατιωτικών Ποινικών Δικαστών με τους Τακτικούς Δικαστές.
  • Ο Γενικός Εισηγητής του ΜεΡΑ25 Κώστας Χήτας, τόνισε ότι το κόμμα του δεν είναι αντίθετο σε όποια λύση κατοχυρώνει την ανεξαρτησία της Δικαστικής Στρατιωτικής εξουσίας
  • Η Ειδική Εισηγήτρια του ΜεΡΑ25 Αγγελική Αδαμοπούλου, δήλωσε ότι το κόμμα της είναι σαφώς υπέρ της εξομοίωσης μισθολογικά και λειτουργικά των Στρατιωτικών Δικαστών με τους λοιπούς Δικαστικούς Λειτουργούς. Παράλληλα, τόνισε την ανάγκη «να αντιμετωπιστούν με ουσιαστική αξιοκρατία και να τους δοθεί ευκαιρία να συμμετάσχουν πιο ενεργά σε Διεθνείς Επιτροπές».

Προφανώς για τους στρατιωτικούς ιατρούς, οι γνωστοι κύκλοι θα λεν….

Δώστους την ευχέρεια να δουλεύουν και στον ελεύθερο χρόνο τους και γλυτώσαμε την υποχρέωση να τους αντιμετωπίζουμε ως ιατρους….

Η ILO ΕΡΧΕΤΑΙ

ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΩΣ ΑΝΩ ΞΙΦΟΣ….ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΦΑΓΕ