ΣΤΑ ΠΟΣΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΜΙΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ;

 

Προσφάτως λάβαμε ανώνυμη επιστολή, η οποία ομιλεί περί σεξουαλικών παρενοχλήσεων στα ΤΟΣΚΕΔΠ και αναφέρει την απονομή βραβείων σε γιατρούς. Εμείς δεν γνωρίζουμε κάτι τέτοιο. Παραθέτουμε αυτούσια την επιστολή, την οποία και διερευνούμε, χωρίς, παρά το άριστο ύφος της, να μπορούμε να συμφωνούμε ως προς τα γεγονότα. Θα προτείναμε στον ανώνυμο συγγραφέα να τη στείλει και στον αρμόδιο εισαγγελέα, αφού γίνει περισσότερο ακριβής και ως προς το γεγονός και ως προς τις βραβεύσεις διότι εμείς γνωρίζουμε ότι τα αριστεία δίδονται για πράξεις επι του πεδίου της τιμής και όχι επι των αμφιλεγόμενων αυτών περιοχών.
ΤΗΝ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣΙΑ

? Με χαρά πληροφορηθήκαμε ότι μετά από πολύ καιρό αποδόθηκε σε τρεις ιατρούς βραβείο αριστείας και εξαίρετων πράξεων για συμβάντα που έλαβαν χώρα σε κάποιο ΤΟΣΚΕΔΠ . Υπάρχουν εύλογες απορίες σχετικά με τις βραβεύσεις αυτές, για το ποιος τις έκανε και γιατί. Πώς γίνεται ξαφνικά η πολιτεία να θυμήθηκε τους γιατρούς για βραβεύσεις μετά από πολύ καιρό;

Μήπως αυτό έγινε για να καλυφθεί συμβάν σεξουαλικής παρενόχλησης που φημολογείται ότι έλαβε χώρα σε hotspot της Αττικής (αν συνέβη…) ή συνέβη για να χρυσωθεί το χάπι στους γιατρούς που υποχρεώνονται λόγω της εργασιακής τους σχέσης να μεταβούν στις παράνομες αυτές δομές όντας εντελώς ακάλυπτοι;

Και μία τελευταία ακόμη ερώτηση.

Γιατί υπάρχει συναδελφός σας, στρατιωτικός γιατρός, ο οποίος πλέον δεν ορίζεται ούτε προφορικά να πάει σε ΤΟΣΚΕΔΠ;

Μεσολάβησε κάτι ή θέλετε να στερήσετε από το συγκεκριμένο ιατρό, τη διεκδίκηση μίας βράβευσης αριστείας και εξαίρετων πράξεων;

? Λαμβάνοντας τα παραπάνω υπόψη, κάποιος μπορεί να προτείνει, όταν λαμβάνει χώρα μία σεξουαλική παρενόχληση, αντί να καταδικάζεται ο ένοχος να δίνεται βραβείο αριστείας σε αυτόν που την έχει υποστεί.

Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να είστε πρωτοπόροι και σε νομοθετικές καινοτομίες και όχι μόνο στο να βραβεύετε κάποιον για κάτι που έκανε κάπου, ενώ δεν τον έχετε στείλει ποτέ αφού για τους στρατιωτικούς ιατρούς δεν δίδεται φύλλο πορείας για ΤΟΣΚΕΔΠ, όπως έγκυρα μαθαίνουμε.

Τέλος, ευχόμαστε στα παιδιά σας, να αξιωθούν και αυτά να καταφέρουν να λάβουν το μισθό των 1000€ εργαζόμενα κάτω από τις συνθήκες που εργάζονται οι στρατιωτικοί γιατροί ώστε να μπορούν και εκείνα να διεκδικήσουν πολλά βραβεία αριστείας και εξαίρετων πράξεων!!!

Ενας φίλος και παρατηρητής

Στην εικόνα θέματος ο παππούς μας ο Ηρακλής…ενώ καθαρίζει την κόπρο του Αυγείου

Η ‘Κόπρος του Αυγείου ήταν η κοπριά που είχε συγκεντρωθεί στους τεράστιους στάβλους του βασιλιά της Ήλιδος Αυγεία με τα 3.000 βόδια, οι οποίοι δεν είχαν καθαρισθεί επί πολλά (αναφέρεται και 30) χρόνια. Το καθάρισμα αυτών των στάβλων από όλη την κοπριά μέσα σε μία μόνο ημέρα ήταν ο πέμπτος άθλος του Ηρακλή.

Για περισσότερα κλικ ΕΔΩ