Ούτε Τούρκος πράκτωρ δεν θα κατάφερνε καλύτερα την διάλυση των ΕΔ με πρόσχημα την κορωνογρίππη.

Ο  Παναγιωτόπουλος  με τον Μητσοτάκη και μια υπάκουη ηγεσία, απειλούν με αφανισμό όχι μόνο τα στελέχη και τις οικογενειές τους, αλλά και την λειτουργικότητα των ΕΔ!!
Σε αναστολή τίθεται από αύριο το στρατιωτικό προσωπικό των Ενόπλων δυνάμεων που δεν έχει εμβολιαστεί.
Στο εν λόγω έγγραφο του ΓΕΕΘΑ μάλιστα η αναστολή αφορά αόριστο χρόνο και όχι το τρίμηνο που εφάρμοσε το υπουργείο υγείας…MIΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΝΤΙΝΑΤΙΒΙΣΤΙΚΟ ΜΙΣΟΣ.

Κατα την διάρκεια της αναστολής τους το προσωπικό δεν θα λαμβάνει τις αποδοχές του, ούτε θα λογίζεται ως χρόνος άσκησης των καθηκόντων του.
Ο Παναγιωτόπουλος όμως δεν έχει λάβει υπόψιν του τις ιδιαιτερότητες του στρατιωτικού λειτουργήματος καθώς στο διάστημα της αναστολής το προσωπικό δεν θα απωλέσει την στρατιωτική του ιδιότητα, γεγονός που δεν επιτρέπει σε μεγάλη κατηγορία στρατιωτικών να εργαστούν ιδιωτικά για την επιβίωση τους.
Δηλαδή το υπουργείο εγκλωβίζει και αφαιρεί από αυτούς το θεμελιώδες δικαίωμα της εργασίας και κάτ επέκταση της επιβίωσης τους.

ΟΜΩΣ ….η πραγματικότητα είναι ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ

Αν κάποιος ήθελε να διαλύσει έναν εχθρικό στρατό, δεν θα είχε παρά να τοποθετήσει εντός του, ανθρώπους που θα προχωρούσαν σε τέτοιες ενέργειες.

Τι σημαίνει για το ηθικό των ΕΔ και την επιχειρησιακή τους ετοιμότητα η εφαρμογή μιας ΚΥΑ, ενός Νόμου που δεν είναι καν επικαιροποιημένος επιστημονικά και που οδηγεί σε απομείωση των μονάδων;;;

Δεν περιμένουμε απο διαδρομιστές και πολιτικούς που είναι προιόντα της ιστορικής  οικογενειοκρατίας κάτι καλύτερο, ούτε φυσικά απο Αξκούς που το μόνο προσόν τους είναι συγγένειες με ισχυρές οικογένειες.

Δυστυχώς  οι αθλιότητες που ξεκίνησαν το 2004 με τον Ν.3257 για τους Στρατιωτικούς Ιατρούς, βλέπουμε ότι επεκτείνονται με καταστροφικό τρόπο στο σύνολο των ΕΔ, που απο κέττεριγκ, τώρα προχωράν σε πλήρη αποσπονδύλωση τους με νομοθετήματα που μόνο εκ του πολιτικά πάντα, ορθού της παράνοιας, θα μπορούσαν να προκύψουν

Πολλά ερωτήματα πλανώνται στα μυαλά όλων, αρχής γενομένης απο την παρέμβαση του Βενιζέλου το 2009, τότε που είχαμε την γνωστή ψευδοπανδημία, όπου αφαίρεσε αυθαίρετα την απαίτηση οι αξκοί να είναι έλληνες στο γένος και ουσιαστικά παρέδωσε μελλοντικά την ηγεσία των ΕΔ σε μη έλληνες, δυνητικά και σε τούρκους και με την σύμφωνη, μάλιστα, γνώμη του ΣτΕ.

1….

Στην Ελλάδα, μπορεί Τούρκος στο γένος να γίνει αξκός και ακόμα και ΑΓΕΕΘΑ-ΑΓΕΣ-ΑΓΕΝ-ΑΓΕΑ.

2….

Έχουμε Σαμποτάζ στο ηθικό και στην στελέχωση μονάδων δια του εκβιασμού με ένα συγκεκριμένο εμβόλιο, αποκλείοντας άλλες επιλογές εμβολίων.

Μήπως οι ίδιοι ανώτατοι δεν ήταν και τότε και τώρα;;;;

Ένας νόμος που εκβιάζει, απειλεί και οδηγεί σε ασιτία και αδυναμία επιβίωσης τα στελέχη των ΕΔ, μόνον ένας εχθρός των Ελλήνων θα τον θέσπιζε.

Ας μας πουν οι υπηρέτες του πολιτικά ορθού, τα στελέχη που δεν εμβολιάζονται με τα συμφωνημένα απο τους πολιτικούς εμβόλια και επιθυμούν ένα ασφαλές και αποτελεσματικό εμβόλιο, αν οι τούρκοι μας επιτεθούν, θα είναι καλά να στελεχώσουν πάλι τις μονάδες μας;;;;

Οι Τούρκοι σας βλέπουν…..

Ομιλώ διότι γνωρίζω τι πήγαν να επιτύχουν το 2009.

Προσπαθούν να το επιτύχουν στο 2021

Σας καλώ όλους να σταθούμε, ασχέτως αν έχουμε εμβολιαστεί ή όχι, στο πλευρό των στελεχών του Υγειονομικού , αλλά και στο πλευρό κάθε ένστολου συναδέλφου που δεν θα δεχτεί τις ύποπτες μοχλεύσεις που οδηγούν στοχευμένα στην μείωση της μαχητικής ικανότητος των ΕΔ.

Ο Πρόεδρος της ΕΣΤΙΑ

Πλοίαρχος (Ι)     

Ζώης Κ. Μπέχλης  

Ειδικός Παθολόγος

Στην εικόνα θέματος ο στρατιωτικός Ιατρός Λοχαγός

William Brydon

Ο μόνος που επιβίωσε απο έναν  στρατό 5000 ανδρών και 12500 αμάχων κατα τον δεύτερο Αγγλοαφγανικό πόλεμο…περισσότερα ΕΔΩ