Ο ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΙΑΤΡΟΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΩΝ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΩΝ ΕΔ.

Στρατιωτικός Ιατρός ο οποίος είναι και μέλος της ΠΟΕΣ, επικοινώνησε με το γνωστό Θέρετρο της Α.Μαρίνας με μέλος της διοίκησης, προκειμένου να μάθει για το νόμιμο ωράριο εργασίας των στρατ. ιατρών.

Το μέλος της διοίκησης, που ως γνωστόν μεριμνά με πίστη και αφοσίωση τηρώντας τον όρκο του, για τις άνετες διακοπές των Αξκών του ΠΝ  δεν γνώριζε και παρέπεμψε τον στρατ. ιατρό στην ΔΥΓ.

Το ΔΣ της ΕΣΤΙΑ προτίθεται να ρωτήσει δι εξωδίκου τι ισχύει για το νόμιμο ωράριο και τις νόμιμες ώρες ανάπαυσης για να μην καταστεί ο ιατρός επικίνδυνος λόγω υπερεργασίας  καθώς και το αν ο εν υπηρεσία στρατ. ιατρός μετά την λήξη του ωραρίου, μπορεί να εξέλθει και να μεταβεί στην οικία του, ή, πάντα για το καλό των συναδέλφων που θέλουν να κάνουν διακοπές, υποχρεούται να παραμένει εγκλωβισμένος εντός του στρατοπέδου.

Είμαστε σίγουροι ότι επειδή στην ΔΥΓ υπάρχουν στελέχη που προσεγγίζουν τον μισό αιώνα υπηρεσίας (Χρυσό Ιωβηλαίο), κάτι που αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία αν εξαιρέσει κανείς τον στρατάρχη Κουτούζωφ και στρατιωτικούς μέλη της οικογενείας του Κιμ Γιονγκ Ουν στην Κορέα, θα ασχοληθούν με σοβαρότητα με το θέμα, ακρίβως όπως, ήδη, ασχολούνται με την στελέχωση των κλινικών του ΝΝΑ  τις οποίες φρόντισαν να τις κάνουν ακόμα περισσότερο λειτουργικές ….και ήδη αναμένουμε τις πρώτες επιτυχίες αυτής της μεγάλης διοργάνωσης