ΝΕΩΤΕΡΑ : ΒΙΝΤΕΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ – ΑΓΩΓΗ ΕΦΗΜΕΡΙΩΝ-ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ και μερικές ΦΩΤΟ

Συνάδελφοι

1.Η ΕΣΤΙΑ αυτή τη στιγμή, επεξεργάζεται το βίντεο της συγκέντρωσης. Το βίντεο είναι διαρκείας μεγαλύτερης των 2 ωρών, ως εκ τούτου αυτό θα χρειαστεί χρόνο….οπότε υπομονή, αξίζει τον κόπο διότι όντως

ΤΑ ΕΙΠΑΜΕ ΟΛΑ

 

2. Η ΕΣΤΙΑ έχει ξεκινήσει την οργάνωση του θέματος των αγωγών για την ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΩΝ μας.

Για να μειωθή το όποιο, ούτως ή άλλως μικρό κόστος, το οποίο αφορά τα παράβολα, προτείνεται η κατάθεση αγωγών ανα 5. Πέντε δηλαδή συνάδελφοι , απο τον ίδιο κλάδο θα καταθέτουν αγωγή. Για την αγωγή απαιτείται να ζητήσετε επισήμως τον αριθμό των εφημεριών για το τρέχον έτος και τα δύο προηγούμενα. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο email της ενώσεως.

Πριν προχωρήσουμε ακολουθούν μερικές μικρές φωτό της συγκέντρωσης με τους κύριους ομιλητές

Η βάση της διεκδικήσεως είναι δεδομένη επι της παραβίασης βασικών συνταγματικών αρχών, τόσο ως προς τους πολίτες συναδέλφους μας, όσο και ως προς τους ένστολους, οι οποίοι αποζημιώνονται πέραν του μισθού του αξκού, τόσο για να πετούν όσο και για να πλέουν, καθώς και για άλματα και καταδύσεις, δηλαδή αποζημιώνονται για τις ειδικές δεξιότητες πέραν της κοινής μας ιδιότητος , αυτής του Αξκού.

Το γιατί ώς τώρα δεν μερίμνησε η υπηρεσία για το δίκαιο αυτό αίτημα, ρωτήστε τις ΔΥΓ, σίγουρα γνωρίζουν πολλά, διότι όλοι οι ΔΥΓ βρίσκονται στην ΕΒΔΟΜΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ της ζωής τους….Τώρα όμως,  διότι το προσδόκιμο είναι 72 για τους άρρενες και το εγκεφαλικό είναι η πρώτη αιτία καθήλωσης στο νοσοκομείο, αν συμβή…δεν θα μπορούν να μιλήσουν…ζωή νάχουν οι άνθρωποι.

3. Το ιστολόγιο της ΕΣΤΙΑ σύντομα θα αλλάξει μορφή. Θα μετατραπεί αποκλειστικά σε ιστολόγιο των μελών και θα μπορεί κάποιος να μπει και να δει τα άρθρα μόνον με κωδικό μέλους. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να υπάρχει αίτηση και αποδοχή εγγραφής  στο email,  που είναι [email protected]

4. Θα ανοίξει νέα σελίδα στο FB στην οποία μέλη θα είναι αποκλειστικά τα 400 περίπου μέλη της ΕΣΤΙΑ, φυσικά θα διατηρηθή και η υπαρχουσα σελίδα.

5. Η ΕΣΤΙΑ αναγνωρίζοντας τις ευαισθησίες των μελών και φίλων που αφορά την ασφάλεια των επικοινωνιών, με μια ομάδα αποστράτων, προχώρησε στην δημιουργία δικού μας συστήματος τύπου FB. Θα το βρείτε στο www.nextsocial.net   

Στην εφαρμογή αυτή μπορείτε να κάνετε εγγραφή ατομικά ακριβώς όπως στο fb απλά δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να υφαρπάξει και να χρησιμοποιεί τα στοιχεία μας και φυσικά να μας παρακολουθεί και στην συνέχεια να ασκεί πιέσεις κλπ.Όταν θα δημιουργηθή η σελίδα της ΕΣΤΙΑ εντός της εφαρμογής, θα σας έλθει ενημέρωση.

Η ΕΣΤΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ. Ταυτόχρονα επεξεργαζόμαστε νέα εφαρμογή κλειστού τύπου, τύπου SKYPE για τις εσωτερικές μας κλήσεις δωρεάν, την οποία θα μπορούμε να την χρησιμοποιούμε παντού.

Παρακαλούμε για την υπομονή σας για το βίντεο της συγκέντρωσης, αξίζει τον κόπο να το περιμένετε, πρέπει όμως να λάβετε σοβαρά υπ όψιν το γεγονός ότι μεγάλο μέρος των συναδέλφων μας βρίσκεται στο εξωτερικό και έχουμε θέματα επικοινωνιών. Αυτός είναι και ο λόγος που προσπαθούμε να προχωρήσουμε στις δικές μας δομές.

Η ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ με τον πρωτοποριακό τρόπο που μόνον οι γνήσιοι Στρατιωτικοί Ιατροί γνωρίζουν.

ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ, Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ

 

ΟΠΟΥ Η ΕΝΩΣΗ ΕΚΕΙ ΚΑΙ Η ΝΙΚΗ

 

              Ubi concordia, ibi victoria