Η ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ

Άνω του 60% των φίλων και μελών της Ενώσεως είναι είτε στο εξωτερικό, είτε σε περιφερικές μεταθέσεις.

Η συγκέντρωση που πραγματοποιείται στον ΙΣΑ, θα μαγνητοσκοπηθή και θα ανέβει στον ιστότοπό μας .

Επειδή ο ιστότοπος θα λειτουργεί αποκλειστικά για τα μέλη της ΕΣΤΙΑ απαιτείται μόλις κλείσει, να γίνει επίσημη εγγραφή μέλους και οικονομική τακτοποίηση ώστε να ληφθή απο τον αιτούντα ΑΜ και κωδικός εισόδου στον ιστότοπο και έτσι να μπορεί να βλέπει τις δημοσιεύσεις.

Η ΕΣΤΙΑ προχωρά πλέον σε οργάνωση των μελών της. Η πορεία που έχουμε κάνει δεν χωρά αμφισβήτηση και η συνέχεια δεν χωρά καθυστερήσεις και αναστολές. Όποιος αποφασίσει να είναι με την Ένωση θα έχει θέση αναμεσά μας, όποιος φοβάται, διστάζει και τρέμει μη τυχόν και….μπορεί να γραφτεί αλλαχού, όπου θα έχει την ευκαιρία να απολογείται γιατί …δεν προσφέρει αρκετά παρά το ότι….τον σπούδασαν, ενώ θα έχει και την τιμή παρακάθεται σε συνεστιάσεις και ημερίδες και επετειακές αναπολήσεις των καψονιών της σχολής.

Αναλογιζόμενοι κάθε παράγοντα , αλλά και τις ανάγκες της Ενώσεως, που είναι αυτοχρηματοδοτούμενη και στηρίζεται στα μέλη, ορίζουμε τη ετήσια συνδρομή στα 35ευρώ, είναι λιγότερο απο 3 ευρώ μηνιαίως.

Το e-mail  επικοινωνίας θα είναι [email protected]

Θα σηκωθή σύντομα, φόρμα αίτησης εγγραφής  η οποία θα υποβάλλεται και στην συνέχεια θα ενημερώνεστε ότι ισχύει η εγγραφή. Κωδικοί θα λαμβάνονται με την απόδειξη εξόφλησης συνδρομής, που θα ταχυδρομείται

στο e-mail :[email protected]

Tα λοιπά μέλη θα ανανεώσουν την εγγραφή στην συγκέντρωση.

Οι εξελίξεις τρέχουν για όλη την χώρα και μόνον ελεύθεροι άνθρωποι θα μπορούν να συμμετέχουν σε αυτές και κυρίως να προφυλαχθούν απο αυτές. Αυτην την ελευθερία η ΕΣΤΙΑ έχει ως προμετωπίδα της Και για αυτό αγωνίζεται.

Ευχαριστούμε όλους όσους είναι στην πρωτοπορεία, αλλά και όσους λυγισμένοι απο τα βάρη τους επιμένουν να στέκονται δίπλα μας.

Η Ελπίδα για όλους μας είναι οι νεώτεροι συνάδελφοι, που ασκούν το λειτούργημά τους, υφιστάμενοι την μεγαλύτερη απρέπεια, τον εγκλωβισμό και την παρά την ακαδημαική τους υπεροχή, ιεραρχική υποτίμηση.

Η αποκατάσταση της ιεραρχίας και της τάξης θα επιτευχθή με τα νόμιμα εργαλεία και μέσα που ως τώρα τα έχουμε χειριστεί άριστα. Απόδειξη αυτού είναι οι αποφάσεις του Ελεγκτικού Συνεδρίου μετά τις επαναλαμβανόμενες παραστάσεις που κάναμε στην ηγεσία του.

Το ελεγκτικό Συνέδριο είχε κάθε δικαιολογία να βγάζει λαθεμένες αποφάσεις, αφού ουδείς δεν ησχολείτο με το θέμα.

Αυτό άλλαξε.

Οι ένστολοι “συναδελφοί “μας όμως , δεν έχουν καμμία δικαιολογία στο να παραβιάζουν το νόμο και να προσπαθούν να στίψουν τους στρατιωτικούς ιατρούς. Ειδικά για αυτούς τόσο στο ΠΝ και στην ΠΑ ….χωρίς να ξεχνάμε και τον ΣΞ …επιφυλάσσουμε πολλές νόμιμες εκπλήξεις στους βλακώδεις καταλογισμούς που βγάζουν. Θα αποζημιώσουν και θα πληρώσουν τις αθλιότητες ,που τις δικαιολογούνε ενίοτε ως υπηρεσιακή αφέλεια, με πολλά χρόνια στις δικαστικές αίθουσες και ένα μέρος του εφ ‘απαξ τους.

Φυσικά δεν ξεχνάμε το θέμα της αποζημίωσης των εφημεριών μας, δεν είναι ζήτημα χρημάτων, αλλά ηθική υποχρέωση και ένας τρόπος υπενθύμισης της θέσης του καθενός, διότι κάποιοι μόνον αυτόν τον δρόμο αντιλαμβάνονται…..

ΑΡΚΕΤΑ ΑΝΕΧΘΗΚΑΜΕ

 

(Στη εικόνα θέματος βλέπουμε αναπαράσταση οπλίτη του Ιερού Λόχου και της σημαίας του. Το επιλέγουμε επειδή μπορούμε, επειδή μας άρεσε και επειδή το 70% των νέων που έπεσαν στο Δραγατσάνι ως Ιερολοχίτες, ήταν Φοιτητές της Ιατρικής  και της Νομικής. που είχαν φύγει στο εξωτερικό, ακριβώς όπως αναγκασμένοι να φύγουν ήταν και είναι πολλοί συναδελφοί μας, τους οποίους αφορά η ανάρτηση…. Συνεχιστές αυτών δικαιωματικά είναι οι Στρατιωτικοί Ιατροί και όχι οι λοιποί αχαρακτήριστοι καμαρωτοί τύποι)