Η ΕΣΤΙΑ παρακολουθεί τις εξελίξεις εντός των συλλογικοτήτων-Remastered

Η ΕΣΤΙΑ παρακολουθεί τις εξελίξεις, τα τεκταινόμενα και τις οχλήσεις που δέχονται συνάδελφοι κατά την άσκηση των καθηκόντων τους και ενημερώνει οτι δεν θα μείνουν αναπάντητες. Θα λάβουν απάντηση όλοι, όσο χαμηλά και αν κρύβονται, όσο υψηλά και αν πιστεύουν ότι προστατεύονται.

Ακόμα και η αναφορά στο οικογενειακό περιβάλλον του οποιουδήποτε συναδέλφου απο οποιονδήποτε ανώτερο, έστω και με την μορφή ενδιαφέροντος , θα  ληφθεί ως έμμεση απειλή και θα συμπεριληφθεί στον φάκελο ελέγχου που διαχειριζόμαστε .

Τα επιτελεία και οι συλλογικότητες εντός αυτών, δεν έχουν παρά να εφαρμόσουν τον νόμο και τον κανονισμό, το ότι οι συνάδελφοι στρατ. ιατροί είναι νέοι δεν τους κάνει και ίδιους στην νοημοσύνη με όσους οι συλλογικότητες τους, επι σειράν ετών έχουν συνηθίσει να διαχειρίζονται και εύκολους στην αποδοχή παραβίασης κανονισμών και διατάξεων, υπερτερούν κατά πολύ.

Ο Πρόεδρος της ΕΣΤΙΑ  και τα μέλη του ΔΣ έχουν αποστολή να ενοχλήσουν στα πλαίσια της νομιμότητος τον οποιονδήποτε πονηρό που κάνοντας χρήση του βαθμού του και της θέσης του, θα επιδιώξει την όποια εκτροπή απο τα νόμιμα και την οποιαδήποτε παρενόχληση στην άσκηση του ιατρικού λειτουργήματος.  Το πατρικό ύφος κάποιων δεν ξεγελά…είναι γνωστοί σε όλους για το ποιόν τους.

Το ότι το σύνολο του προηγούμενου ΑΝΣ βρίσκεται αυτή τη στιγμή στα δικαστήρια και εκκρεμεί υπόθεση εναντίον του, θα πρέπει να καθιστά κάποιους περισσότερο σεμνούς και  προσεκτικούς και συνεπείς προς  τις διατάξεις και ιδιαίτερα ευγενικούς έναντι και του τελευταίου στρατιωτικού ιατρού.

Ας ασχοληθούν με το πως θα εξασφαλίσουν τα εύσημα, απο τους πολιτικούς για την παροχή υπηρεσιών στους ΠΕΠ, έχουν αρκετή ικανότητα σε αυτό το κομμάτι, για αυτό άλλωστε βρίσκονται εκεί ….για κανέναν άλλον λόγο.

Φυσικά το σεμινάριο Διοικητικού Δικαίου ισχύει και οι υπηρετήσαντες και υπηρετούντες στον Β κλάδο κυρίως του ΠΝ και οι κλαδάρχες, μαζί με τους επιτελείς του καλύτερου ΥΠΕΘΑ μετά τον Ε. Αβέρωφ, είναι ευπρόσδεκτοι. Για αυτούς και μόνο το σεμινάριο θα είναι δωρεάν.

ΥΓ

Ορισμένοι απίθανοι τύποι, απο αυτούς που καταχρηστικά χρυσοπληρώνονται και είναι προιόντα της καμαρίλας ετών, έχουν την απύθμενη αλαζονεία να αξιολογούν και τα βιογραφικά των στρατ. ιατρών…ξεπερνώντας κάθε προηγούμενο σε γελοιότητα.

Παιδιά μαζευτείτε λιγάκι, μη τυχόν και αρχίσουμε να βγάζουμε δημοσίως τα βιογραφικά τα δικά μας και τα δικά σας και τότε θα σας πάρει ο κόσμος με τις πέτρες, μην προκαλείτε το χιούμορ μας, ελάτε στο σεμινάριο για το Διοικητικό Δίκαιο να ανοίξει το μυαλό σας και μετά θα δείτε την ζωή με άλλο μάτι.