ΓΡΟΘΙΑ ΤΟΥ ΓΕΝ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ «ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ»

Μέχρι σήμερα όλη η «ενημέρωση» της Κυβέρνησης είναι ότι οι εμβολιασμένοι είναι οι «προύχοντες» και οι «έχοντες» εν μέσω της «Πανδημίας», καθώς αυτοί απολαμβάνουν μετακινήσεις χωρίς έλεγχο, χωρίς tests και γενικά χωρίς να δίνουν λογαριασμό γενικά. Αυτό έλεγαν και τα σήματα μέχρι και τον Ιούνιο 2021 τόσο από το ΓΕΝ όσο και από το Αρχηγείο Στόλου και την Διοίκηση Φρεγατών, όπου με αυστηρή αλληλογραφία συνιστούσαν τον καθολικό εμβολιασμό, εξαιρώντας μάλιστα αυτούς που έχουν εμβολιαστεί από καραντίνες και σχετικά tests.

Τι συνέβη όμως στις 09 Ιουλίου 2021;

Εν όψει των καλοκαιρινών εκπαιδευτικών ταξιδίων των Δοκίμων, το ΓΕΝ με έγγραφό του στις 09 Ιούλίου 2021, διέταξε επταήμερη καραντίνα ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ δημιουργώντας αγανάκτηση σε εκείνους που μέχρι σήμερα – ως εμβολιασμένοι – απολάμβαναν πλήρη ελευθερία.

Με αυτή την κίνηση το ΓΕΝ μάλλον δηλώνει ότι «κάτι ξέρει», όσον αφορά την μετάδοση ή την νόσηση από και σε όσους έχουν εμβολιασθεί, εκτός αν πρόκειται για μια «τρικλοποδιά» του ΓΕΝ στην Κυβέρνηση που πιέζει για την υποχρεωτικότητα του εμβολίου με το «τυρί της επιστροφής στην κανονικότητα», γεγονός όμως που διαψεύδει η Διαταγή του ΓΕΝ από την οποία προκύπτει: ΟΛΟΙ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΠΡΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗ TEST!!! Η αγανάκτηση των εμβολιασμένων έχει πλημμυρήσει τόσο τους Ναυστάθμους όσο και τους οικείους τους.

Με λίγα λόγια το ΓΕΝ δεν εμπιστεύεται το προυχοντιλίκι των εμβολιασμένων όπως αυτό αναδεικνύεται από την κυβερνητική τηλεόραση και τους εντάσσει στην ίδια βαθμίδα «επικινδυνότητας» με όλους τους άλλους, καθώς, ως γνωστόν, οι εμβολιασμένοι μια χαρά φορείς του ιού μπορούν να είναι.

ΥΓ

Δεν ξέρω εσείς …αλλά εμείς διασκεδάζουμε αφάνταστα με το ΓΕΝ…θα έλεγα τόσο όσο και οι σύμμαχοι γείτονες