ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ ΣΤΡΑΤ. ΙΑΤΡΩΝ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συγκέντρωση της ΕΣΤΙΑ. Στην κατάμεστη αίθουσα του ΙΣΑ, αναλύθηκαν οι εξελίξεις που αφορούν τους εε και εα συναδέλφους . Ιδιαίτερη αξία είχε η συμμετοχή...

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συγκέντρωση της ΕΣΤΙΑ.

Στην κατάμεστη αίθουσα του ΙΣΑ, αναλύθηκαν οι εξελίξεις που αφορούν τους εε και εα συναδέλφους .

Ιδιαίτερη αξία είχε η συμμετοχή των νέων συναδέλφων και τα μητρώα της ενώσεως ανανεώθηκαν με 100 περίπου νέες εγγραφές. Χαρακτηριστικό είναι ότι είχαμε εγγραφές απο συναδέλφους που λόγω υποχρεώσεων δεν μπορούσαν να παραστούν.

Μεγάλος αριθμός συναδέλφων λόγω του ότι βρίσκεται σε περιφερικές μεταθέσεις για να προσφέρει, δεν κατάφερε να είναι μαζί μας, περίπου το 60%. Για τους συναδέλφους της περιφέρειας και του εξωτερικού, θα σηκωθή το βίντεο της συγκέντρωσης .

Προυπόθεση για να δει κάποιος το βίντεο, είναι να είναι μέλος.

Η επικοινωνία με την ΕΣΤΙΑ μπορεί να γίνεται μέσω του e mail  [email protected]

H ΕΣΤΙΑ ως νόμιμο επιστημονικό σωματείο, έχει δικαίωμα να στηρίζει κάθε νομική υπόθεση, που νοθεύει, δυσκολεύει και απαξιεί την άσκηση του λειτουργήματός μας, ενάντια σε αρχές και εξουσίες οι οποίες αν ήταν αυτές που έπρεπε, η πατρίδα μας δεν θα βρισκόταν εδώ που βρίσκεται.

Στεκόμαστε στο πλευρό των συναδέλφων για το καλό του υγειονομικού και την αξιοπρέπεια που απορρέει απο την ιδιότητά μας.

Στους μοναχικούς διαβάτες στο μονοπάτι της απόλαυσης….που εως ακόμα και τώρα, βανδαλίζουν την ιδιότητά μας, μην πιστεύοντας ότι είμεθα ικανοί για πολλά περισσότερα απο αυτά που έχουν οι ίδιοι στο πρόγραμμα….τους ευχόμαστε καλή τύχη…θα την χρειαστούν

Στην εικόνα θέματος, σε ανάμνηση του ύμνου της Στρατιωτικής Ιατρικής , όπως κάποτε ήταν, βλέπουμε απεικόνιση Σπαρτιατικής Οπλιτικής Φάλαγγος.

 

 

In this article