ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΤΟΥ 3257 ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ….η ILO έδωσε την απόφασή της.

Η ILO μετά την προσφυγή μας σε αυτή και μετά απο 3 σχεδόν έτη έβγαλε την απόφασή της, η οποία αναφέρεται στην αρχή της έλλογης αναλογικότητος , την...

Η ILO μετά την προσφυγή μας σε αυτή και μετά απο 3 σχεδόν έτη έβγαλε την απόφασή της, η οποία αναφέρεται στην αρχή της έλλογης αναλογικότητος , την οποία δεν ακολουθεί το Ελλαδικό κράτος και στο γεγονός ότι η οποιαδήποτε αποζημίωση για κάποιον που αποφασίζει να φύγει απο το στράτευμα πρέπει να γίνεται επι τη βάση των εξόδων της εκπαίδευσης και μάλιστα κατά ένα μέρος και πάλι αναλογικά.
Είναι γνωστό ότι τα έξοδα της εκπαίδευσης τα οποία για όλον τον κόσμο…απο όλον τον κόσμο, που φοιτά σε ελληνικά δημόσια ιδρύματα είναι δωρεάν, σε εμάς είναι 31000 ευρω και ούτε δραχμή παραπάνω.
Αυτό σημαίνει ότι οι καταλογισμοί με τους μισθούς επι τους μήνες που χρωστάμε τελείωσαν….
Η ILO έχει υπερνομοθετική ισχύ και συνδέεται με το Σύνταγμα της Ελλάδος, πράγμα που σημαίνει ότι η απόφασή της υπερισχύει οποιούδηποτε άλλου νόμου και δη του αθλίου  κατασκευάσματος του 3257.
Γεννώνται πολλά ερώτηματα, πως όλοι αυτοί οι υπέρσυνταγματολόγοι , υπερνομικοί σύμβουλοι, υπερπολιτικοί , οι οποίοι είναι πάνω απο όλα αδέσμευτοι, έντιμοι και σαφώς με υψηλό δείκτη νοημοσύνης, επι μια 12ετία και παρά τις φωνές μας εκώφευαν επιδεικτικά…

Τι να υποθέσουμε;;;;…θα το αφήσουμε για το τέλος

Τα συμπεράσματα θα τα βγάλουμε δια της μαιευτικής μεθόδου στην συνέλευση της ΕΣΤΙΑ, η οποία θα πραγματοποιηθεί σε ημερομηνία που σύντομα θα σας ανακοινωθεί…

Κατόπιν των προτάσεων των  συναδέλφων μας και κυρίως των αποστράτων, θα κληθούν ως επίτιμοι καλεσμένοι:

Ο πρώην υφυπουργός και δικηγόρος κ. Λαμπρόπουλος για να δει την εξέλιξη των όσων είπε περί των  στρατιωτικών ιατρών εκείνο το μοιραίο βράδυ του Ιουλίου του 2004 απο τα έδρανα της Βουλής.

Ο κύριος , που τότε ήταν  Κλαδάρχης και πιθανόν και μια πολύ καλή του φίλη νοσοκόμα, η οποία φημολογείται ότι τότε έδωσε την φοβερή ιδέα να μην προσμετράται ως χρόνος απόσβεσης ο χρόνος εκπαίδευσης έτσι ώστε να εξαπατηθούν οι….»…φράγκοι»

Μαζί με αυτούς αναζητάται ο κύριος που υπέγραψε την δέσμευση της Ελλάδος για 15 έτη υπηρεσίας ΜΑΧ…..στην Ευρωπ. Επιτροπή και οποίος στην συνέχεια μάλλον το ξέχασε διότι θα αποσταλει και σε αυτόν πρόσκληση.

Δεν θα κληθεί ουδείς εκ των υπηρετούντων ιατρών εις τις τότε ΔΥΓ, αφού αυτό που έπρεπε να κάνουν…δεν το έκαναν ποτέ και μετέτρεψαν το μόνο ικανό επιστημονικό δυναμικό σε εργασιακούς δούλους και σήμερα γνωρίζουμε, ειδικά οι νέοι, σε τι ακριβώς.

Όμως δεν έχουμε τελειώσει…..υπάρχει και η προσφυγή έκπληξη η οποία έρχεται ….

Θέλω να ευχαριστήσουμε όλους τους συναδέλφους που όλο αυτό το διάστημα έτρεξαν είτε είναι αυτην την στιγμή κοντά μας , είτε βρίσκονται στο εξωτερικό όπως ο Λεωνίδας Παλαιοδήμος, ο οποίος χωρίς να γνωριζόμαστε και παρά την μεγάλη διαφορά τάξεων, ως φιλότιμος Σασίτης,  ανέλαβε δύσκολες  πρωτοβουλίες και αποτέλεσε μαγνήτη έλξης των πρώτων πυρήνων εργασίας και ανάλυσης του προβλήματος.

Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στον Αθανάσιο Αλεξίου, διότι η επιλογή της ILO για την μία απο τις δύο προσφυγές ….ήταν δική του, αλλά κυρίως διότι ακόμα και όταν κάποιοι έχασαν το κουράγιο τους, o  Θανάσης  παρέμεινε πιστός στας επάλξεις χωρίς να κάνει βήμα πίσω.

Δίπλα σε όλο αυτό δεν μπορώ να ξεχάσω τον Γεώργιο Κούβελα όταν επι ώρες γράφαμε το κύριο σώμα της προσφυγής μας και ο οποίος είχε και την έμπνευση του εμπλουτισμού της με τους πίνακες που αποτελούν αδιάψευστο στοιχείο της μεθόδευσης της απάτης του 3257

Μου είναι αδύνατον να μην αναφέρω ως συμπαραστάτες τους 2 Εκτοετείς μου και πατέρες στην σχολή και νυν αδερφούς, τον Συνταγματάρχη εα  Θωμά Ριζόπουλο και τον Πλοίαρχο εα Λαυρέντη Μπεσμέρτη, το μαχητικό πνεύμα των οποίων διακρίνει την προσπάθεια….

Μαζί μας βρίσκονται και όσοι πολλοί που  δεν αναφέρονται εδω μέσα και που έδειξαν ιδιαίτερο φιλότιμο στο να στηρίξουν μια προσπάθεια στην οποία αναγκαστικά για λόγους στρατηγικής, τον κύριο λόγο είχαμε λίγοι συνάδελφοι.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ  εως τέλους μέσα απο τις επιλεγμένες νόμιμες διαδικασίες οι οποίες θα επιβάλουν στο Δημόσιο την εφαρμόγη του Συντάγματος.

Για την ΕΣΤΙΑ

Ο Πρόεδρος 

Ζώης Κ. Μπέχλης

 

In this article