Γενική Συνέλευση ΕΣΤΙΑ της 10ης Μαΐου 2015: Έκτακτη εισφορά

Γενική Συνέλευση ΕΣΤΙΑ της 10ης Μαΐου 2015: Έκτακτη εισφορά
Η Γενική Συνέλευση της Ένωσης Στρατιωτικών Ιατρών (ΕΣΤΙΑ) της 10ης Μαΐου 2015 αποφάσισε ότι για τη συνέχιση των νόμιμων ενεργειών για την αποτίναξη του ζυγού 3257/2004 απαιτείται έκτακτη εισφορά ύψους €100 από τα μέλη. Περιμένουμε την εισφορά σας στο μεγάλο αγώνα όλων μας στο λογαριασμό ΕΝΩΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΙΒΑΝ GR1201715580006558110269202 Διαβάστε περισσότερα στο forum. Επικοινωνία με την ΕΣΤΙΑ στο [email protected] ή στο Facebook.

Η καταγγελία κατά του Ελληνικού Δημοσίου

Η καταγγελία κατά του Ελληνικού Δημοσίου
Στην ιστοσελίδα του Συμβουλίου της Ευρώπης αναρτήθηκε η προσφυγή της EUROFEDOP κατά του Ελληνικού Δημοσίου για λογαριασμό της ΕΣΤΙΑ, με αριθμό πρωτοκόλλου 115. Επίσης, το πλήρες κείμενο της προσφυγής.

Γενική Συνέλευση ΕΣΤΙΑ

Γενική Συνέλευση ΕΣΤΙΑ
  Ανακοινώνεται ότι η Γενική Συνέλευση της Ένωσης Στρατιωτικών Ιατρών θα γίνει την Κυριακή 10 Μαϊου 2015, την ώρα 10:00πμ, στο Δημαρχείο Αμαρουσίου. Τα μέλη και οι φίλοι της Ένωσης παρακαλούνται να προσέλθουν, έτσι ώστε πέραν του τυπικού οικονομικού απολογισμού, να ενημερωθούν για τις τρέχουσες εξελίξεις και για τις περαιτέρω νόμιμες κινήσεις μας. Η συμμετοχή όλων κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική.

Ανακοίνωση προς τα μέλη και τους φίλους της ΕΣΤΙΑ

Ανακοίνωση προς τα μέλη και τους φίλους της ΕΣΤΙΑ
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι μετά από υπερδιετή κοπιώδη προσπάθεια, έχει υποβληθεί η συλλογική καταγγελία (collective complaint) της Ενώσεως Στρατιωτικών Ιατρών (Ε.ΣΤ.ΙΑ.) κατά της Ελληνικής Δημοκρατίας σχετικά με το βάρβαρο καθεστώς δουλείας που διέπει τον Έλληνα στρατιωτικό ιατρό. Την καταγγελία κατέθεσε εκ μέρους μας η EUROFEDOP (Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία Δημοσίων Λειτουργών), της οποίας έχουμε την τιμή να είμαστε μέλος, ...
1 2 4