ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ ΣΤΟΝ ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΘΗΝΩΝ . 12 ΟΚΤ 2019

Η ΕΣΤΙΑ προχωρά σε συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθή στον ΙΣΑ στις 12 Οκτ και ώρα 11 ΠΜ
Μεγάλο μέρος των μελών της ΕΣΤΙΑ βρίσκεται σε χώρες του εξωτερικού, ως εκ τούτου η συγκέντρωση θα μαγνητοσκοπηθεί και μέσω της προσεχούς μετατροπής της ιστοσελίδος σε ιστοσελίδα των μελών, θα προβληθή ιδιωτικά και μόνον για τα μέλη.

Εξετάζουμε την δυνατότητα της απ ευθείας μετάδοσης


Η ΕΣΤΙΑ έχοντας διαλευκάνει την απάτη που οδήγησε το υγειονομικό στην υδροκεφαλία και σύντομα θα οδηγήσει και στην λειτουργική του διάλυση, θα εκθέσει τα ευρήματα και τα στοιχεία εως τέλους.
Η Ένωση βρίσκεται εν αναμονή δύο σημαντικών αποφάσεων, αυτήν της ILO και αυτήν του Ευρωπαικού δικαστηρίου για συνάδελφο και μέλος μας.
Και τα δύο αποτελέσματα, θα καταστήσουν ξανά τους νέους συναδέλφους ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ και ΙΚΑΝΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ, χωρίς τον οικονομικό εκβιασμό που τους έχει σκοπίμως επιβληθή και επι του οποίου λειτουργούν προστατευτικά οι ακαδημαικά υστερούντες γραφειοκράτες.
Η Ένωση αποφάσισε να κινηθή προς την κατεύθυνση  της παράστασης υπέρ των συναδέλφων, όπως προβλέπεται απο το καταστατικό μας, οι οποίοι και  θα διεκδικήσουν τις δεδουλευμένες εφημερείες τους και αυτό επίσης θα αναλυθή στην συγκέντρωση.
Ο νόμος απάτη 3257, έχει ουσιαστικά καταρρεύσει και αυτό κατόπιν 2 αποφάσεων του Ελεγκτικού Συνεδρίου, οι οποίες διασφαλίζουν ακόμα και την λήψη ειδικότητος χωρίς τις τιμωρητικές συνέπειες που ως τώρα ισχύαν.

Συνεχίζουμε με υπομονή και παρά τις βλακώδεις και παιδαριώδεις αντιδράσεις του γραφειοκρατικού συστήματος, μέχρι την επικράτηση του δικαίου .

 

Η ΕΣΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΜΑΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑ

Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ