Λίγα λόγια για την επερχόμενη συνάντηση στις 12 Οκτ 2019

Η επερχόμενη συνάντηση έχει ως σκοπό την ενημέρωση των στελεχών και φίλων για τα τεκταινόμενα επι των θεμάτων μας.

Η συνάντηση θα έχει δύο σκέλη

ΠΡΩΤΟ ΣΚΕΛΟΣ

Αυτό θα είναι το γενικό μέρος της συνάντησης, μπορούν να παρίστανται τα μέλη αλλά και φίλοι που δεν είναι μέλη. Θα αναφερθούμε γενικά σε κάποια θέματα, θα υπάρξει χαιρετισμός για κάποιους φίλους άλλων ενώσεων και θα παραθέσουμε περιληπτικά την θεματολογία του δευτέρου μέρους. Το πρώτο σκέλος δεν θα διαρκέσει περισσότερο των 30 λεπτών.

Θα επακολουθήσει διακοπή, που θα διαρκέσει περίπου 30 λεπτά έτσι ώστε να γίνουν οι εγγραφές των νέων μελών.

ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΚΕΛΟΣ

Το δεύτερο σκέλος θα είναι και το ειδικό.

Σε αυτό δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν μόνον τα μέλη της ΕΣΤΙΑ και οι συνεργάτες, για να συμμετάσχει κάποιος θα πρέπει να έχει εγγραφεί και να είναι οικονομικά τακτοποιημένος για το τρέχον έτος με την ανάλογη συνδρομή.

Θα αναλυθούν:

  1. Η κατάσταση  που μας δημιούργησαν με τον 3257 και οι υπεύθυνοι
  2. Οι ενέργειές μας απο νομικής φύσεως, τι είναι η ΕΕ, τι είναι το ILO.
  3. Η αποτελεσματικότητά μας όπως αυτή προκύπτει απο τις αποφάσεις του ελεγκτικού συνεδρίου
  4. Τι μπορούμε να αναμένουμε απο την εξέλιξη ανα κατηγορία συναδέλφων
  5. Ποιο το μέλλον του σώματος εδώ που το οδήγησαν
  6. Ερωτήσεις

Καθ όλη τη διάρκεια θα υπάρχει γραμματεία ώστε να γίνουν οι εγγραφές.

Η συγκέντρωση θα μαγνητοσκοπηθεί ώστε να προβληθή στην ιστοσελίδα μας αποκλειστικά για τα μέλη.

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Είναι γνωστόν ότι άνω του 50% των μελών και φίλων βρίσκεται εκτός Ελλάδος, ενώ ταυτόχρονα, πολλοί στρατιωτικοί ιατροί που επιθυμούν να εγγραφούν βρίσκονται σε περιφερικές μεταθέσεις.

Εντός των επομένων ωρών θα αναρτηθή e mail  εγγραφών στο οποίο θα καταθέτουν το αίτημα. Η εγγραφή θα ολοκληρώνεται με την οικονομική τακτοποίηση της συνδρομής η οποία είτε θα είναι μηνιαία , είτε ετήσια με πάγια εντολή σε τράπεζα , είτε με paypal.

Η εγγραφή εις την ΕΣΤΙΑ θεωρείται αναγκαία προυπόθεση ώστε κάποιος συνάδελφος να μπορεί να λαμβάνει την όποια συμβουλευτική ή νομική συνδρομή.

Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ

Η ιστοσελίδα μας θα εμφανίζεται κανονικά, όμως την δυνατότητα να διαβάζουν τα άρθρα της θα έχουν τα μέλη της ΕΣΤΙΑ και ουδείς άλλος.

Για να μπεί στην σελίδα κάποιος , θα πρέπει να μπαίνει με κωδικό, αρχικά τον αριθμό μητρώου της ένωσης , που θα του δοθή και να είναι οικονομικά τακτοποιημένος.

Αγαπητοί συνάδελφοι, η εργασία και ο αγώνας της ενώσεως όλο αυτό το διάστημα, φαίνεται απο τις προσφυγές μας σε διεθνείς οργανισμούς και τις απαντήσεις , αλλά και τα αποτελέσματα που έχουν στις προσφυγές τους  οι συνάδελφοι , ακόμα και αν δεν είναι μέλη της ενώσεως. Είμαστε στην τελική ευθεία και αυτό φαίνεται και απο την αγωνία του συστήματος, αποτυπούμενη σε βλακώδεις κινήσεις εναντίον του προέδρου, που φυσικά έχουν  απαντηθή και έχουν πάρει τον δρόμο τους.

Είμαστε η μοναδική Ένωση που ασχολείται με θέματα ουσίας και όχι με συνεστιάσεις και κακές δημόσιες σχέσεις και αυτό διότι ομιλούμε απο θέση ισχύος. Η θέση ισχύος σχετίζεται άμεσα με την διάθεση και την ταυτότητα της διεκδίκησης του δικαίου και με τις τακτικές νόμιμές μας κινήσεις.

Η ΕΣΤΙΑ είναι επιστημονική ένωση και όχι συνδικαλιστική όπως οι λοιπές ενώσεις, κινούμεθα όμως στη βάση του ρηθέντος υπο του Αριστοτέλους, ότι:

ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΑΝΕΥ ΑΡΕΤΗΣ …ΑΓΥΡΤΕΙΑ ΕΣΤΙ

Την Αρετή μας την μετρήσαν πολλοί που δεν το περιμέναν…και καλούνται να αναμετρηθούν μαζί της και άλλοι.

Για την ΕΝΩΣΗ

Ο πρόεδρος

Αντιπλοίαρχος (Ι) Ζώης Κ. Μπέχλης ΠΝ

Διευθυντής Β Παθ κλινικής ΝΝΑ