Η ΕΣΤΙΑ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ EUROFEDOP

Η ΕΣΤΙΑ ΤΟ 2015 έγινε και επισήμως μέλος της EUROFEDOP, για την ακρίβεια είμαστε η μοναδική Ελληνική Ένωση Στρατιωτικών και πολιτών, που είναι μέλος της.

Δείτε τον σχετικό σύνδεσμο ΕΔΩ

Η εν λόγω ένωση αποτελεί τον εκπρόσωπό μας σε Ευρωπαικό επίπεδο, ενώ η ΕΣΤΙΑ έχει την δυνατότητα της άμεσης εκπροσώπησης παγκοσμίως.

Η EUROFEDOP με ιδιαίτερη ζέση προώθησε το θέμα της απάτης του ν.3257/2004. Φυσικά οι άνθρωποι, στην κυριολεξία έτριβαν τα μάτια τους με τις μεθοδεύσεις και τις μοχλεύσεις αντάξιες δικηγόρων της μαφίας σε χολυγουντιανή ταινία, που οι απατεώνες και οι συνεργάτες τους έκαναν για να βολέψουν ΕΝΑΝ, (1), Ε Ν Α Ν…..άνθρωπο, τον οποίο και γνωρίζουμε και φυσικά αποτελεί και την απόδειξη της αξίας των πτυχίων του και των μεταπτυχιακών του.

Όλα τα ονόματα μαζί με στοιχεία είναι πλέον αποθησαυρισμένα σε μεγάλο συμβολαιογραφικό γραφείο στην πόλη των Παρισίων και στο Λονδίνο και αυτό όχι διότι υπάρχει η δυνατότης νομικής διεκδίκησης, αλλά για την ιστορία και την καταγραφή της. Ο κάθε συνάδελφος που ταλαιπωρήθηκε και ταλαιπωρείται ακόμα για να παριστάνει ένας μαθηματικός τον καθηγητή της ιστορίας με την αρωγή ΜΚΟ που εδρεύουν στα Εξάρχεια, έχει εκ παραδόσεως το ηθικό δικαίωμα να διεκδικήσει το δίκαιο και την ικανοποίησή του με τους παραδοσιακούς και πατροπαράδοτους νόμους με την επιπλέον γνώση της αλητείας που κρύβεται πίσω απο θέσεις και χρησιμοποιεί τις δομές του κράτους για την επίτευξη  προσωπικών επιδιώξεων.

Η ΕΣΤΙΑ σε κάθε περίπτωση κινείται νομίμως , τόσο προς την αποκάλυψη αλλά και προς την ενημέρωση ακόμα και των υποψηφίων για την ΣΣΑΣ, διότι σε κανέναν δεν αξίζει τέτοια στάση και συμπεριφορά. Φυσικά στον χώρο των αντιπάλων μας τοποθετούμε και τους δήθεν συναδέλφους, οι οποίοι για τη θεσούλα και το ιατριάκι, όχι μόνο αποσιώπησαν την απάτη αλλά έβαλαν και το χεράκι τους….

Δεν τους ευχόμαστε καλή τύχη, απλά τους υπενθυμίζουμε σε αυτούς και τους δουλικούς επιγόνους τους, ότι ηλικιακά…ακόμα και 100 παρατάσεις των ορίων ηλικίας να έχουν , σύντομα θα συνομιλούν με Τον Θεό ως υποδειγματικοί αγύρτες, διότι αν είχαν διαβάσει κάτι παραπάνω θα γνώριζαν ότι :

ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΑΝΕΥ ΑΡΕΤΗΣ ….ΑΓΥΡΤΕΙΑ ΕΣΤΙ

 

Φυσικά δεν ξεχνάμε την κ. Τ…